valentin fagarasian

La mia attività

Educatia este cheia antreprenorilor de succes

Life Coaching Business

Hai sa discutam despre: Strategii simple și practice pentru a avea evoluția care ți-o dorești să înțelegi ce te ține în loc și cum poți să evoluezi, să afli pe ce treaptă a dezvoltării te afli și cum poți merge mai departe

Business Strategy

Conceptul este folosit în exces. Peste tot auzim de ”strategie”, ”strategic” etc, începând de la politicieni (pentru care, orice proiect începe cu o ”strategie” și moare cu un plan de fezabilitate) și terminând cu „investitorii strategici” sau mulți oameni de afaceri și manageri care, atunci când vor să își acopere lipsa de cunoștințe și experiență invocă ”strategii” pentru decizii. Foarte rar însă cei care folosesc acest concept știu și ce presupune cu adevărat.

Project Management

Hai sa discutam depsre aceste probleme din organizatia ta: Care ar fi un exemplu de problemă apărută pe unul dintre proiectele conduse și de care ai aflat doar după încheierea acesteia?”; „Care este cel mai des întâlnit mod de a afla diverse informații pe proiecte?”; „Cum te informezi cu privire la statusul activităților membrilor echipei sau cu privire la informații referitoare la proiect.

Management Consulting

Hai sa discutam despre: Managementul şi planul de lucru al organizaţiei, Managementul şi organizarea echipelor, Managementul de proiect competenţe de management al afacerilor, Managementul de criză şi managementul de risc pentru ONG-uri cat si IMM-uri.

Strategic Planning

Plannerul este un hub de informatii - despre business-ul clientului, brand, comunicare, piata, trenduri etc. - pe care le foloseste si ii ajuta pe ceilalti sa le foloseasca pentru o comunicare mai eficienta. Plannerul este consultant pentru creatie, client service, client si agentia de research implicata in proiecte.

Event Management

Un bun organizator de evenimente trebuie sa faca o cercetare amanuntita inainte de a gandi si de a prezenta un proiect catre un client. Istoricul acelui client este foarte important pentru a-ti face o idee asupra preferintelor, conceptelor folosite, locatiilor agreate si multe alte detalii care se aseaza ca piesele intr-un puzzle din care tu sa iti extragi imaginea pe care o vei folosi ca o baza de plecare in ofertare.

ULTIMLE NOUTĂȚII

Conferință Bruxelles | 8 noiembrie 2017 RePatriot

Sunt alături de antreprenorii de succes din România la Conferința RePatriot unde se vor discuta  oportunitățile despre cum să valorificăm mediul de afaceri din România

Despre mine

Numele meu este Valentin Făgărășian  (n. 1969) sunt din Codlea, jud. Brașov. Din avra anului 1992 a emigrat în Italia, din dorința de a-m construi o stabilitate financiară, care la momentul respectiv, în România nu era posibilă. Student la Inginerie ecologică (Universitatea Ecologică București) și Management (Luiss Guido Carli) . Am început cu “muncă de jos”, punand pe picioare o afacere în domeniul construcțiilor. De-a lungul timpului, compania s-a extins, având în prezent peste 100 de muncitori români. 

M-am stabilit in Italia la Roma alături de familia mea.  Preocuparea mea pentru mediu de afaceri, cât și a românilor din Italia, a insemnat foarte mult pentru mine, din momentul în care am plecat din România 

Dețin Asociația culturala “Ro.Ro” prin care sprijin diverse proiecte culturale, promovând Tradiția, obiceiurile si cultura românească ( ”RePatriot„ –  Roma) Prima ediție a ”Seminarul economic„ de noi oportunitați de business in România. Prin Asociația ”Propatria„ am colaborat  la organizarea  Festivalului Internațional de tinere Talente românești (”Festival internazionale dei giovani talenti rumeni ”). Iubitor de țară, consider România ‘’Acasă’’,și sper ca intr-o zi România să devină ‘’Acasă ‘’ si pentru copii mei. România este țara în care vreau să trăiesc, să muncesc, să îmi cresc copiii și în care vreau să mă întorc

hai sa ne cunoastem!

Via Mazzini 60, cap 00015, Monterotondo , Roma

+39 328 233 6636

info@valentinfagarasian.com

PARTENERI STRATEGICI

Copyright © 2017 Valentin Fagarasian. Toate drepturile rezervate.