valentin fagarasian

CHI SONO

Valentin Fagarasian

Valentin Făgărăşian è nato nel1969 a Codlea, Braşov, Romania. Nel 1992 è emigrato in Italia, con il desiderio di costruirsi una maggiore stabilità finanziaria, dato che in quel periodo ciò non risultava possibile nel proprio paese. Studente in Ingegneria Ambientale (presso l’ Università Ecologica di Bucarest) e di Management (presso l’ Istituto Luiss Guido Carli), ha iniziato a lavorare come semplice operaio, ma con tanta dedizione e grande impegno è riuscito a mettere in piedi la propria attività nel settore edile. Nel corso degli anni, il settore delle costruzioni è stato protagonisto di una continua evoluzione, permettendogli così di consolidare la propria presenza del settoe delle costruzioni e delle grandi opere, per conto di enti statali e delle più importanti società private italiane; ad oggi la società ha più di 100 lavoratori rumeni.

 

Life Coaching Business

Hai sa discutam despre: Strategii simple și practice pentru a avea evoluția care ți-o dorești să înțelegi ce te ține în loc și cum poți să evoluezi, să afli pe ce treaptă a dezvoltării te afli și cum poți merge mai departe

Business Strategy

Conceptul este folosit în exces. Peste tot auzim de ”strategie”, ”strategic” etc, începând de la politicieni (pentru care, orice proiect începe cu o ”strategie” și moare cu un plan de fezabilitate) și terminând cu „investitorii strategici” sau mulți oameni de afaceri și manageri care, atunci când vor să își acopere lipsa de cunoștințe și experiență invocă ”strategii” pentru decizii. Foarte rar însă cei care folosesc acest concept știu și ce presupune cu adevărat.

Project Management

Hai sa discutam depsre aceste probleme din organizatia ta: Care ar fi un exemplu de problemă apărută pe unul dintre proiectele conduse și de care ai aflat doar după încheierea acesteia?”; „Care este cel mai des întâlnit mod de a afla diverse informații pe proiecte?”; „Cum te informezi cu privire la statusul activităților membrilor echipei sau cu privire la informații referitoare la proiect.

Management Consulting

Hai sa discutam despre: Managementul şi planul de lucru al organizaţiei, Managementul şi organizarea echipelor, Managementul de proiect ompetenţe de management al afacerilor, Managementul de criză şi managementul de risc

Strategic Planning

Plannerul este un hub de informatii - despre business-ul clientului, brand, comunicare, piata, trenduri etc. - pe care le foloseste si ii ajuta pe ceilalti sa le foloseasca pentru o comunicare mai eficienta. Plannerul este consultant pentru creatie, client service, client si agentia de research implicata in proiecte.

Event Management

Un bun organizator de evenimente trebuie sa faca o cercetare amanuntita inainte de a gandi si de a prezenta un proiect catre un client. Istoricul acelui client este foarte important pentru a-ti face o idee asupra preferintelor, conceptelor folosite, locatiilor agreate si multe alte detalii care se aseaza ca piesele intr-un puzzle din care tu sa iti extragi imaginea pe care o vei folosi ca o baza de plecare in ofertare.

Dețin Asociația culturala “Ro.Ro” prin care sprijin diverse proiecte culturale, promovând Tradiția, obiceiurile si cultura românească ( ”RePatriot„ –  Roma) Prima ediție a ”Seminarul economic„ de noi oportunitați de business in România. Prin Asociația ”Propatria„ am colaborat  la organizarea  Festivalului Internațional de tinere Talente românești (”Festival internazionale dei giovani talenti rumeni ”). Iubitor de țară, consider România ‘’Acasă’’,și sper ca intr-o zi România să devină ‘’Acasă ‘’ si pentru copii mei. România este țara în care vreau să trăiesc, să muncesc, să îmi cresc copiii și în care vreau să mă întorc.

Life Coaching Business
Coaching Business 50%
Management Consulting
Coaching 73%
Business Strategy
Strategy 70%
Strategic Planning
Planning 82%
Event Management
Event 100%
Project Management
Project 84%
CSR
Sponsor CSR pentru diaspora 93%

GALERIE FOTO PERSONALA

La collaborazione con Valentin significa molto per me. Ogni giorno la mia attività sta crescendo sempre di più.''

Dumitru Marian

ANDIAMO A CONOSCERSI

PUOI DIRCI QUALSIASI PROBLEMA
  • +39 328 233 6636
  • info@valentinfagarasian.com
  • Via Mazzini 60, cap 00015, Monterotondo , Roma

Copyright © 2017 Valentin Fagarasian. Toate drepturile rezervate.